Ipadfodral

januari 21st, 2013

Jag har inte skaffat mig någon padda än, men om jag gör det så måste självklart paddan få ett matchande ipadfodral. Först lite nostalgi: en padda är för mig en IBM ThinkPad. IBM hade en egen bärbar dator under andra halvan av 90-talet som var riktigt riktigt bra. Den såldes senare till Lenovo, och trots att namnet har ändrats så är designen identisk med IBM ThinkPad. Funderar ni på att köpa en Lenovo så gör ni med största säkerhet en bra affär då teknologin finns kvar från IBM-eran.

dunhill_ipadfodral

De nya ipadsen är riktigt avancerade, och även mycket lätta. Teknologin har rusat framåt, och det gör även tillbehören till alla paddor. För att matcha sin snygga ipad så måste man även köpa fina fodral för ipad som både skyddar din ipad och även gör den mer estetiskt tilltalande. Allt handlar om att visa upp det finaste man har för att på så sätt öka status i sin omgivning. Om du skulle bo i en stuga i skogen, skulle du bry dig om att köpa fina fodral för ipad då?

Det som är glädjande är att många olika industrier vinner på detta. Till och med eko-vänliga och miljöcertifieringar hittar nya nischer att blanda sig in i, och fodral för ipad är ingen nyhet för de som har koll på marknaden.

Leave a Reply